Ännu en varm dag.

Dagen har knappt börjat för mig och det är redan 24 grader varmt ute. Idag ska Jag, moster och morbror åka på en liten utflykt istället för att ligga på stranden. Vi låg ju som sagt där hela dagen igår och det var ju hur skönt som helst. Jag är fortfarande lite chockad att vi var i vattnet så mycket som vi var för det brukar bara vara jag som var i vattnet hela tiden. Igår så var vi på stranden i ca 4 timmar och sen åkte vi in till Ljusdal för att köpa lite mat. När vi kom tillbaka "hem" (hem är hos moster och morbror nu när jag skriver :P ) så var Rebecca hemma från jobbet och låg ute på gräsmattan och solade. Hon hinner inte ens komma in innan hon är ute och solar nu när hon jobbar. Resten av kvällen slappade vi bara.

En sak kan vara lite kul att säga innan jag äter frulle!

JAG KOM IN PÅ TYRESÖ GYMNASIUM!! JAG ÄR VERKLIGEN HUR GLAD SOM HELLST! Men det känns lite konstigt att helt gå sin egen väg och att inte följa några kompisar alls.
Jag tror och hoppas på att jag kommer trivas på Tyresö och att jag kommer ha kontakten med mina kompisar från Eriksdal.

Bye bye nu är det dags för fulle och att göra sig iordning för utfykt om inte planerna har ändrats!

Värme och sol! :D

Igår var jag, moster, morbror och Rebecca på stranden hela dagen och det var jätte mysigt. Vi gjorde oss mackor och tog med oss frukt och mycket vatten. Stranden var hur varm som helst så vi var bara där i ungefär 4 timmar men det det var länge nog för att blir trött. När vi kom hem så duchade vi av oss och satte oss ute i skuggan och tag det bar lungt tills det var dags att göra middag. Vi åt pastasallad och efter det så åkte jag och Rebecca in till Ljusdal för att titta på film hemma hos Fia. Vi såg Twilight för att Rebecca inte hade sett den än. Hon har fått låna min Twilight bok så nu sitter hon och läser konstant den tid hon får över. Jag håller fortfarande på att läsa den andra boken New Moon och jag är snart klar .
Idag så gick jag och Rebecca upp klockan 6 för att gå ut och jogga. Att jag kom upp är ett litet under nästan :P. Jag har sovit till 9-10 varje dag och har varit hur trött som helst ändå. Det har varit lite konstigt men jag ska ändra på mina dåliga vanor nu. Vi sprang ungefär 4 km så det var inte så långt men det räcker gott och väl om man presis har klivit upp. Nu har resten av hushållet klivit upp och de ska nu äta frulle så jag ska lägga bort datorn från matbordet. Idag blir det stranden igen så vi ska nog snart börja göra oss klara. Idag ska det bli ungefär mellan 25-30 grader igen så solskyddsfaktorn ska på innan vi kommer ut idag för jag råkade bränna mig lite på ryggen igår och det var inte så skönt.

Ut i solen och värmen!

Nu är klockan halv 12 och det är 27grader varmt ute redan. Solen steker redan nu så jag undrar hur varmt det kommer att bli. Nu är bikinin på och ut i solen ska jag. Vi ska rensa i rabatten idag och det kanske inte är det roligaste men vad gör man inte för att bli brun ;P.
Idag klockan 10 så var det dags för Melodikrysset och det är det varje Lördag klockan 10. Idag var krysset ganska lätt men ibland kan det vara hur svårt som hellst. När man är hemma hos min moster och morbror så är Melodikrysset inte frivilligt ;P. Man ska sittar vid bordet klockan 10 och hjälpa till. Nej, jag skämtar bara. Melodikrysset är faktiskt roligt att lyssna på och tänka vad det kan vara för låt,film,artist m.m.
Nu ska jag sticka ut. Hade bra så hörs vi kanske ikväll!

Oj,oj,oj vad jag ljuger :O

Jag som sa att jag skulle lägga upp bilder på bloggen för några dagar sen. Jag,moster och morbror har jobbat och jobat varje dag så jag har verkligen inte haft orken kvar efter dagarna att skriva på min blogg. Vi målar och målar varje dag tills kroppen vill i säng. Nu har vi presis varit och käkar pärgröt och fläsk på Harsagården så nu är jag mätt som en plätt. Det är något som måste göras en gån om året. Det är verkligen hur gått som hellst.
Den här dagen har jag oljat fyra stolar och målat taket en vända på lekstugan. Imorgon ska jag måla den igen och sen ska vi sätta dit några plankor. Nu sitter jag i köket ocg bloggar lite för jag kände mig lite dum när jag lovade att jag skulle lägga in bilder och inte gjorde det. Jag kom på senare att jag inte har min sladd till mobilen med mig heller så bilderna får nog komma när jag kommer hem. Jag tror att jag ska åka hem någon gång under nästa vecka men inget är planerat än. Nu ska jag ta mig något och dricka och gå in och lägga mig i soffan och titta på baseboll med Ove. Han älskar att titta på det och jag kan faktiskt hålla med honom. Jag trodde det var ganska tråkigt först men jag hade fel så nu ska jag gå så jag inte missar hela matchen.

Måla, måla, måla! :D

Idag är det målning på agendan och jag har presis grundat ytterdörren på huset vit. Jag kan säga så att det är roligt att måla fasten jag har haft två fåglar som har attakerat mig hela tiden. De dök så att jag presis hann ducka så att de inte tog mig i håret. Om 8 timmar ska dörren få bli gul så jag hoppas att fåglarna kanske har gett upp då. Sen ska jag  och moster börja måla en hel del plankor vita. Min moster och morbror ska byta ut alla plankor på huset ungefär :P Sen ska vi snart åka in till Hybo och hämta en benk som vi ska skrapa och måla vit och ställa i hallen. Man kan säga att vi har fullt upp för vi har ett kök och tapetsera om så nu är det inget slappande. Men vi har sagt att om tempraturen blir ungefär 27 grader så är det stranden som gäller. Det är inge kul att måla i sådant väder heller så då kan det vara skönt att få dra sig ner till vattnet.
Nu ska jag dra mig oppas att sommaren har varit bra för alla och att vädret håller sig varmt och skönt.
Bilder kommer ikväll :)

Lämnade stan idag! :)

Idag åkte jag upp till Ljusdal för att träffa en del släkten och få komma bort från allt väsen. Det finns inte en enda tyst stund i Stockholm enligt mig. Du hör i alla fall bilar vart du en vänder dig och det kan göra en ganska trött ibland. Jag åkte idag på morgonen klockan 08.30 och var tvungen att kliva upp 07.00 men det var verkligen värt det. Som sagt, jag var ganska trött på storstaden så det är hur skönt som helst att få komma ut på landet lite. Här hör man inte någon konstant trafik utan här hör du ibland en kossa som muar och ibland kommer det förbi ett tåg som kör över järnvägsbron. Nu ska sommaren börja tycker jag. Nu är det dags för värmen och solen att ta sig fram och göra en glad.
Nu ska jag gå och äta grillat kött för första gången på det här året.

Idag blev det bara en text utan bild för att jag är inne på min kusin Rebeccas dator. Min dator har troligtvis ett virus som min andra kusin Daniel ska få hjälpa mig att ta bort när han kommer hit ikväll.

VARFÖR!!!

Regnet tillbaka? varför ska det vara såå dåligt väder för? Jag trodde att sommaren betydde sol,bad och värme men jag börjar tvivla lite. Jag vill ha en fin sommar! Jag är trött på dåligt väder för det gör mig på såå dåligt humör.

Idag har jag varit på Åhléns och lämnat tillbaka en sak och sen var jag med mamma inne på H&M och där träffade jag Elin. Mamma gick hem efter att vi hittat några saker på H&M och Indiska. Jag köpte mig ett par Örhängen och av mamma fick jag två Tunikor/klännningar och en sjukt snygg sjal. Jag och Elin bestämde oss för att gå och käka så vi gick till Ringens kebab och de hade faktiskt ganska god kebab. Fast inget slår kebabben på Palmyra nere i Årsta. Efter det så åkte vi åt skillda håll. Det blev en kort tid tillsammans men det var kul. Elin skulle åka till sitt landställe idag så hon var tvunden att fixa lite saker. Natalie har också åkt till sitt landställe och de flesta jag känner har lämnat stan så jag funderar på att dra mig uppåt jag med. Jag ska nog åka upp till min släkt i Ljusdal på Lördag ska bara ringa och förvarna dem att jag kanske är på väg ;).

Bästa filmen jag sett hittills!!



Ser ni inte filmen missar ni något riktigt bra. Ser ni det på bio så är det verkligen värda 95kr som man lägger ut. Det var få gånger som man var tyst under de två timmarna som filmen varade. Jag ska absolut köpa filmen när den kommer ut! Jag tror att man kommer tycka att skämten är lika roliga även fast man har sett den.

Fint väder med blå himmel! :D

Idag ska jag gå på BIO med Elin och Natalie. Vi ska se filmen Baksmällan


 och det ska bli superkul. Den börjar inte fören klockan 19.00 men jag ska se om Natalie kanske vill hitta på något på dagen. Elin jobbar idag och slutar vid 4 så henne kan vi inte få tag i. Nu sitter jag och tittar på tv och ska snart käka lite lunch. Mamma ska åka och jobba snart så då måste jag nog ta och dra mig ut så jag inte missar det fina vädret nu när det äntligen är tillbaka. Det är blå himmel ute men det är ändå lite kallt så man behöver ta på sig lite varma kläder men det känns som om det går åt rätt håll för det regnar inte längre. Nu ska jag gå och hjälpa till med maten. Hoppas att ni som läser min blogg nu tar vara på det fina vädret och inte sitter inne hela dagen. Vem vet det kanske regnar imorgon igen :O. Så sitt inte inne! Ut med er i det fina vädret! ;)

En dag utan regn kanske? :D

Det regnar inte än och jag hoppas att det fortsätter så idag. Mamma väckte mig vi 10 och sa att frukosten var klar och jag blev hur glad som hellst. När jag kom in i köket så hade hon gjort kaffe, bakat  scones och gjort fruktsallad, kan man få en bättre start på dagen?. Idag ska vi ju som sagt till Marie för hon fyller år men först ska vi ut på stan för att se om vi kanke kan hitta något fint till henne.
Om du tittar på min blogg idag Marie så vill jag säga:

REGN I SNART 4 DYGN!!! VART ÄR SOLEN OCH VÄRMEN??

Idag har det ju också regnat hela dagen och regnar fortfarande så jag och farmor har varit inne hela dagen. Jag visade henne några fotton från USA och tittat på filmen Just like heaven. Det var meningen att vi skulle titta på Twilight men min farmor kände inte för att titta på den när jag visade de andra jag hade med mig så det fick bli Just like heaven istället. Det gick lika bra för den är också bra även fast jag gillar Twilight mer. Tiden rullade på snabbt som vanligt och sen var det dags att åka hem. När jag kom hem så sa jag till mamma att vi skulle åka iväg och hämta ett piano så nu har jag två här hemma. Marie ska få tillbaka det som vi har lånat av henne nu och sen fick mamma ett piano av en tjej på jobbet helt gratis. Ibland ska man ha turen på sin sida ;).
Nu har jag presis tittat klart på en film som gick på tv,

den var bra tycker jag och budskapet som filmen har tycker jag är riktigt bra. Stolek på kroppen ska inte ha någon betydelse men det verkar den ha vart man än går idag. Men jag ställer mig varje gång  man pratar om den "perfekta" kroppen frågan vad är egentligen den "perfekta" kroppen? Jag vet inte svaret på den frågan och jag tror inte någon kan svara på den heller. Om ni inte har sett filmen så tycker jag verkligen att den är värd att se. Nu ska jag gå och lägga mig. Jag och mamma ska dra oss ut imorgon och köpa en pressent till Marie och sen åka förbi på en fika så nu känner jag för att sova lite så att man inte är hur trött som hellst imorgon.

Regn, regn och åter regn :(

Varför ska det regna hela tiden!? Jag tror att jag håller på att blir galen! Vad är det här för sommarväder? Nu har det regnat i tre dygn. Vad ska man göra på dagarna? Ska man sitta inne och ha tråkigt hela sommaren eller? Idag ska jag ta och dra mig hem till min farmor och presentera henne för en riktigt riktigt riktigt bra film,
,
ja jag tror inte att jag behöver berätta vad den handlar om eftersom de flesta vet vad den handlar om ;). Det var egentligen tänkt att jag och farmor skulle gå på bio idag men eftersom vädret är såå trist så bestämde vi att jag skulle åka hem till henne istället och ta med mig en film. Jag har presis duschat så nu ska jag bara göra mig iordning.
Innan jag han in i duschen så var jag tvunden att hjälpa min granne Lydia med att stänga av hennes kyl och frys för hon skulle frosta av frysen :P. Jag brukar gå inn till Lydia och hjälpa till ganska ofta och om hon vill något så måste man gå in innom 2 min annars så ringer hon till någon annan, det är verkligen sjukt som hon håller på men jag tycker att hon är värd den lilla tiden som man kommer in till henne. Hon är 96år gammal och har knappt några vänner kvar i livet så som sagt den lilla tiden hon behöver hjälp med saker kan jag faktiskt offra från min fritid. Nu ska jag ta och börja göra lite nytta och försöka komma iväg till farmor för tiden rullar iväg och snart är dagen slut :O.
Håll tummarna för att vädret är bättre imorgon ;D

Tiden försvinner :0


Tiden går fort kan man verkligen säga när det kommer till skolan. Snart går vi skillda vägar och förhoppningsvis så kommer vi hålla kontakten bra. Igår så fixade jag Elin och Natalie våra bilder på datan så att alla ska ha alla bilder :P. Det regnar idag igen och vi har verkligen inan aning vad vi ska göra. Snart är det ju dags för middag och dagen har verkligen varit såå trist för vädret gör en så nerstämd :(. Hoppas att vädret blir bättre snart för det känns som om sommaren försvinner, haha jag kanske överdrev lite men jag hoppas ändå att solen och värmen kommer snart. Nu ska vi npg ta och dra oss ut i regnet och till ringen för at titta på smycken ;P. Det sista Natalie sa innan vi gick och la oss igår var att det var 50% rea på alla smycken inne på Ur&Pen ;P så vi ska nog ta och dra oss dit.

Sommarlov

Nu är högstadietiden slut och sommaren är nästan här det är bara vädret som måste bli bättre. Jag kan inte riktigt säga om jag är glad eller ledssen att det är sommarlov. Jag har egentligen aldrig gillat sommarloven eftersom jag inte har något planerat. Jag gillar att veta vad jag ska göra varje dag. Annars så kommer jag sitta fast här i lägenheten och inte veta vad jag ska göra. Hoppas att tiden blir bättre för varje dag som går och att jag hinner göra några roliga saker innan lovet är slut och gymnasiet börjar. Så vad ska jag säga blir lovet bra eller dåligt iår? Tankarna drar sig åt olika håll hela tiden och nu tycker jag att det börjar bli jobbigt. Lovet har presis börjat och jag vet inte vad jag vill och hur jag ska använda mitt sommarlov på bästa sätt. Hoppas att ni som läser får ett bra sommarlov och att ni aldrig behöver tänka som jag för det är inget att rekomendera.


Sista dagen i grundskolan var idag

Idag var det sista dagen i grundskolan för mig och många andra. Jag skulle göra mitt största framträdande hittills och jag sabbade det totalt. Har inte fattat fören nu att det verkligen inte är meningen att jag ska sjunga inför personer. Jag kan i alla fall inte sjunga inför stora folksammlingar. Annars så har dagen varit helt ok om man bortser från mitt STORA fjasko.
Efter det stora fjaskot som råkade hända mig så gjorde skolans nya domare en helt otroligt dum sak enligt mig. Hon tog upp alla elever med högsta betyg upp på scen och sa till de som var mindra ungefär att vissa lyckas faktiskt om de vill och jag tyckte det var riktigt dålig stil! Ska de andra som kanske t.ex. inte ens har G i alla ämnen då känna sig dåliga?. Hoppas att hhon inte gör om det något annat år för det kändes verkligen helt fel att göra som hon gjorde enligt mig och jag tror också många andra.
När vi fick våra slutbetyg blev jag väldigt glad för jag har höjt mig med 40 poäng och det känns verkligen hur bra som helst. Jag åkte med Elin till globen och sen hem till henne och vi hjälpte till att fixa lite saker till Elins systers studentfirande. Sen åkte jag hem och nu sitter jag i soffan hemma och tittar på tv. Jag och mamma ska snart äta och sen ska jag ut med några kompisar.

En helt otrolig lördag

På morgonen när jag klev upp så berättade min mamma att det skulle vara ganska mycket olika roliga saker på stan så vi bestämde oss för att åka in till stan och titta runt lite. Men innan vi åkte så tittade vi på Nyhets morgon som ar direktsänt från skansen. Då var Paul Potts där och sjöng och ingen var verkligen där så jag tyckte lite synd om honom faktiskt. Jag hade gärna varit där och lyssnat på honom. Även fast opera inte direkt är jag så är det helt otroligt bra när jag lyssnar på honom. Nu kommer det Otroliga på den här dagen. Jag och mamma åkte till Slussen och gick upp på Götgatan och sen gick vi vidare till Gamla Stan, Slottet och sen när vi kom till Kungsträdgården var det fullt med uppställda tält där man kunde köpa olika sorters mat. Jag och mamma skulle möta Lena vid Åhléns och när vi går förbi NK så hör jag någon sjunga pch tro det eller ej det var PAUL POTTS som stod och sjöng .


Jag och mamma ställde oss diret i kö för att köpa en skiva och få den signerad och det fick jag. Jag tror inte att det är så många som lyssnar på musik som hans och tycker säkert inta att det är någon stor grej men det tycker jag att det är. Han har sålt 3 miljoner album och har varit känd i två år tror jag. Han är verklieg såå stor i världen och det är inte varje dag man får chansen att träffa en så stor sångare. Det var nog den bästa Lördagen jag haft på länge! 


Sista riktiga skoldagen innan sommarlovet!

Idag var det den sista fredagen i Grundskolan och det känns verkligen hur skönt som helst. Vi har haft en väldigt slapp dag. Det känns lite tråkigt på ett sett men jäkligt skönt på ett annat. Halva klassen slutade lite senare idag eftersom vi inte hade någon Hk idag.
Nu efter skolan så ska jag, Elin och Natalie gå på BIO. Det ska li superkul. Hoppas att vädret håller i sig så att vi slipper regn. Vi ska gå och se Dulicity. Jag tror att den ska vara jättebra och rolig, eller jag hoppas i alla fall på lite humor i den också ;). Nu ska vi ta och dra oss jag och Elin. Vi ska titta runt lite på staden innan vi möte Natalie. Men för mig blir det inget handlat för jag är verkligen såå pank just nu :(.
 

Några riktiga bilder

Min piercing :D


Lekte lite med mitt smink och tog samtidigt lite kort på mig och mina naglar ;)

Imorgon kommer det bilder till bloggen :D

Jag har inte några riktiga bilder inne på min blogg än. Men imorgon smäller det ;). Då ska jag lägga in mina första bilder.

Idag har jag varit i skolan hela dagen idag. jjag hadde i alla fall en bättre dag än igår. För igår var det bara onödigt att gå till skolan. Vi började klockan 9 och då var det vikarie, efter det vikarie på nästa lektion, håltimme två lektioner och vikarie på sista, kan dagen bli mer onödig eller? En sak var i alla fall kul med igår och det var att det bara var tjejer på idrotten och vi hadde såå kul utan killarna. Det kändes som om spelet var mer rättvist och framförallt lugnt. Jaja, det var igår den här dagen har vi haft alla lektioner med rätt lärare. Vi slutade vid två och då följde jag med Elin till Skanstull och sen åkte jag hem.

Idag har jag också fixat mina naglar  . Det blev superfint tycker jag och imorgon kommer det bilder. Nu har jag verkligen fixat till mig för balen ;). Det känns lite konstigt att jag har gjort allt före balen men det är ju inte så ofta som man får klä upp sig för lite finare stunder. När jag kom hem ifrån att ha fixat naglarna (det tog två timmar) så åkte jag hem och gick in till grannen som är skräddare som ska få lägga upp min klänning. Nu är dagen över och jag är hur trött som helst. Jag ska bara titta klart på Krig och Fred och sen är det sängen för mig ;)

Aj Aj Aj!!


VADÅ INTE ONT!

Igår så köpte jag vaxremsor för att jag skull vaxa benen. Det var ganska många som sa till mig att det inte gör så jätte ont, jaja nu har jag gjort det. Det är ju som sagt långt ifrån kul och hur svårt som hellst. Jag har verkligen inte modet att göra det själv så jag fick fråga mamma om hon kunde göra det. Jag tyckte inta alls att det var kul att göra det men nu är det gjort och jag säger bara en sak. Om inte det håller i 4 veckor som det står på förpackningen blir jag riktigt sur. Jag känner verkligen inte för att göra om det innom en kort! Det var inte det värsa jag gjort men väldigt nära inpå. Ni som har vaxat benen ett tag får gärna säga om det blir värre efter varje gånge eller om ni har lite positiva tankar  att dela med er.

RSS 2.0