Några timmar på Eriksdalsbadet

Idag så har jag varit på Eriksdalsbadet med Elin och Natalie. Det var verkligen superkul. Det här låter hur fjantigt som helst men vi hade bestämt att vi skulle ha klackskor och Elin dissade oss. Det ska hon nog få igen för ska ni se ; P haha. Vi kom dit vid ungefär 12.30 och sen var vi där och solade till klockan 16.00. Vi solade bara för jag kan ju inte bada än. Jag måste vänta i minst 1 månad innan jag får bada utomhus eller i pol. Hoppas att månaden snart är över för jag älskar verkligen att bada. Sen eftersom det är Mors dag idag så har jag dammsugit och lagat middag för mamma och sen så hade jag köpt henne ett par skor. Så nu är jag helt pank igen. Månade har inte ens börjat och plonkan är tom 
Det är verkligen inte likt mig men så är det. Jag ska nog imorgon lämna tillbaka en tunika/klänning som jag köpt för att ha lite pengar till resten av månaden men är inte helt hundra än. 
Hoppas att alla mammor har haft en bra dag!


vad ska jag säga?

Det känns som om jag skriver samma sak varje dag. Jag går till skolan och ibland är det roligt där och ibland inte alls roligt. Jag har ju tappat mitt busskort då jag har gått hela veckan men det har ju varit bra för min hälsa i alla fall. Idag hade vi slöjd och jag blev klar med allt som skulle vara klart. Det känns bra. Jag orkar inte stressa längre. Jag har stressat nu i tre år så nu hoppas jag att jag kan stressa av mig lite under sommarlovet och hoppas på att gymnasiet blir någolunda lungt något år i alla fall.
Men en ny sak har jag faktiskt att berätta :D

Jag har faktiskt trott eller ej fått pierca mig Jag trodde verklgen aldrig att min mamma skulle gå med på det med det gjorde hon till slut efter många om och men. Jag gjorde det igår och om ni undrar. Det gör faktiskt inte så ont som vissa säger att det gör. Det går nästan lika fort som att ta hål i öronen. Det bränner till en lite längre tid och sen är det klart. Det är bara tiden efter som är lite jobbig. Man måste tvätta två gånger om dagen och det är en hel del "regler" att följa. Nu är det gjort och det känns helt sjukt att jag har gjort det men jag tycker att det blev skitsnyggt. Bild kommer om ett tag.
.

livet leker nästan

Nu känns det som om slutet av högstadiet börjar närma sig med raketfart. Idag har jag varit i skolan hela dagen och efter det så mötte jag upp mamma i Skansull för att hon och jag skulle titta lite i några butiker. Efter ett tag tröttnade vi så vi åkte till Farsta istället och tittade om de hade ngt fint. Nu är jag hemma och tvättar och tittar på tv. Dagen har varit bra och det känns som jag har fått lite gjort. Imorgon så har vi sovmorgon till 9, lång lunch, bra lektioner och slutar tidigt. Onsdagar är verkligen dagar som jag gillar. De tar inget på krafterna alls och det är så skoldagarna ska vara tycker jag.

Från en sak till en annan nu.

Jag har tappat mitt busskort och det är verkligen inte jag att tappa saker. Det är ju inte så värst länge kvart på kortet. Det gäller bara til 12 Juni men det känns ändå inte bra. 
 Det tråkiga är att jag inte får åka buss nu. Men det är ändå lite bra eftersom jag får gå till och från skolan nu varje dag. Jag skulle ta cyklen om jag hade haft lite mera luft i bakdäcket.


Ett typiskt skämt jag skrattar åt


Sovmorgon imorgon!

Idag har det också varit en lång dag i skolan med två föreställningar. Teaterföreställningen var två timmar. Medans teatergruppen spelade så gjorde vi ljudefekter. Det var kul. Det tråkiga nu är att det faktiskt är slut. Nu har vi gjort våra sista föreställningar tillsammans och det var det . Det går verkligen snabbt högstadiet. Det känns som om jag började för bara ett halvår sedan. Nu är det bara tre veckor kvar tills vi slutar och det är helt sjukt egentligen. Snart går alla skillda vägar, eller vissa kanske hamnar på samma gymnasium men de flesta skills nog åt. Själv hamnar jag nog ute i Tyresö om jag kommer in där.
Jag kom hem för en timme sedan ungefär och har presis tittat klart på Project runway.
Nu väntar en väldigt lång sömn och jag kan sova ända till klockan 9:30 för jag börjar inte fören klockan 10.55. Imorgon får vi sovmorgon för att vi har varit i skolan så mycket på kvällarna den senaste veckan.

Min dag idag

Vaknat


Ätit frukost


Cyklat


Köpt mig en ringklocka till min cykel


Ute och sprungit med Marie och Sixten (Vi sprang nästan 2mil!)


Ätit lunch


Födelsedagskalas för Saga som är grannar till familjen Bondeson (Marie, Pg och Sixten)


Varit med Elin och solat


Ätit middag


Tittat på Bones med mamma


Nu ska jag gå och sova. Klockan är kvart över 9 och jag är helt slut. Jag är en liten sömntuta men det tycker jag att jag kan få vara idag eftersom jag har varit så duktig med träningen idag. Natti Natti


Det här var min dag och den har varit superkul. Imorgon är det skola och vi ska göra klart Teatrarnas slutspel och spela upp den på kvällen. Imorgon kommer det alltså bli en lång dag men förhoppningsvis blir den jättebra. Imorgon ska jag vara lite onyttig. Jag, Elin och Natalie ska kanske äta på donken innan teatern på kvällen.


dagarna bara försvinner nu

Nu har jag inte skrivit på ett tag men igår var jag barnvakt år Sixten Det var jättekul! Vi hade det jätte mysigt. Vi lekte tills all våran energi var slut och det blev dags för vällning och sedan sängen. På kvällen kom min mamma också och höll mig lite sällskap innan Marie och Pg kom tillbaka. Imorgon ska jag, Marie och Sixten faktiskt åka ut till Hellasgården och ha lite picnic. Det ska bli superkul och jag hoppas att vädret blir lika bra som idag.
Idag när jag vaknade så kände jag direkt att det var dags att städa. Nu har jag och mamma haft såå skitigt hemma så det känns som det har dragit förbi en sandstorm. Det var verkligen hur skitigt som helst innan idag. Jag har städat så nu finns det inte några dammråtter kvar i hörnen. Jag känner mig väldigt stålt för tillfället om man ska få skryta lite. Nu sitter jag och mamma och håller tummarna för att Malena Ernman ska vinna Eurovisionsongcontest. Vi får hoppas att vi i alla fall kommer såpass högt upp på listan så att vi inte behöver kvala in nästa år.

På måndag smäller det för teatergruppen i min klass också. De har ju sin slutproduktion som vi musikare hjälper till lite med. Ni får gärna hålla tummarna för att det går som planerat.


En chilldag efter konserten

Dagen efter slutkonserten idag. På ett sätt så känns det hur skönt som helst att det är över men på ett annat sätt lite tråkigt. Det här var liksom den sista förestälningen för oss musikare. Jaja, nu är det som sagt över och snart så skills vi åt ändå eftersom alla inte ska gå på samma gymnasium.
Igår efter konserten så bestämde jag och Elin att jag skulle sova hos henne för vi hade sovmorgon till 10.30 idag. Vi gick hem till elin och tittade på tv ett tag men vi somnade när klockan var 11.
På morgonen klev vi upp när klockan var 9, gjorde oss iordning, åt lite frulle och sen  åkte till skolan så vi var där  tid. När vi kom till skolan så tittade vi på teatergruppens pjäs och sen så hade vi lunch. När vi kom tillbaka efter lunchen så sa våran lärare Mårten att vi kunde gå hem och då var klockan 13.00. Det blev en väldigt kort dag för mig men man ska väll inte klaga.
Jag mötte sedan upp min mamma i Skanstull och sen gick vi på stan lite :).

Min dag har varit super och imorgon ska jag vara barnvakt åt Sixten så jag hoppas att den blir lika bra!!


Idag smäller det!

Nu är det No turning back. Idag är det konsertdagen och vi har två konsert tillfällen. Första blir vid 13.00 och man kan säga att det är som ett Genrep till den stora sedan på kvällen.
Nu är det våran sista musikkonsert i Högstadiet. Det känns väldigt pirrit men det ska bli roligt ändå!


Nu ska vi köra skiten ur oss!!!

Lång dag

Idag har det varit en riktigt lång dag. Jag tror att jag känner så för att vi hade Nationella proven i No och provet var 150 min långt Jaja, jag ska inte klaga. Nu är alla Nationella prov klara för högstadiet och det känns väldigt skönt. Det känns som om en stor vikt på mina axlar har ramlat av. Efter prover hade vi en timmes lunch och sen körde vi igenom alla våra låtar igen på musiken för att verkligen se till att de sitter. Imorgon smäller det som sagt. Sista konserten i högstadiet. Imorgon börjar vi klockan 10.00 så det känns väldigt bra.

Måste bara också säga GRATTIS till Malena Ernman för att hon kom vidare till finalen!

Två dagar kvar till slutkonserten :O

Den här veckan är det Temavecka för oss på Eriksdalsskolan och det innebär att man jobbar med ett tema och sen redovisar man det på ngt roligt sätt i slutet av veckan. Eftersom jag går i en musik och teaterklass så har vi faktiskt konsert denna vecka så vi får inget Tema utan vi har skans att öva det sista.
På Onsdag smäller det och idag har vi övat hela dagen från klockan 9 till klockan 3. Det var kul de första två timmarna men sen blev man ganska trött på allt som lät runt om en hela tiden. Om det är några som ALDRIG kan hålla sina fingrar i styr så är det framförallt killarna i musikhalvan där jag går. Men men jag hoppas och tror att det kommer gå bra. Imorgon förlorar vi en hel del värdefull tid för vi har nationella proven i No. Det är ett väldigt långt pass och ska jag vara ärlig så känns det int jättebra att ha juste det här provet. Det känns inte som om jag kan det som kommer komma så just nu känns det bara allmänt jobbigt.


Jag borde sitta och plugga Biologi nu men jag sitter och tittar på Project Runway istället och det är hur bra som helst. Jag tycker att det är ett roligt program för man ser verkligen var olika klädesplagg som går att göra och de verkar ha så roligt när de jobbar även fast det är under otroligt stor press.

KAMPING :D

Igår kväll så kampade jag, Elin, Natalie och Jonas det var hur roligt som helst. Den upplevelsen gör jag gärna om men helst utan regn. Det började regna när klockan var ungefär 11 så la vi in alla saken i förtältet och sen satte vi oss där och snackade istället. Sen blev det ett litet uppehåll så vi gick ut lite till och sen gick vi in i tältet och försökte sova. På morgonen när vi vaknade hade alla ont i kroppen och våra saker var genomblött. Men det är lite vad som tillhör en kamping utflyckt ;).  Det var verkligen SUPERKUL och hoppas att flera vill henka näst gång vi gör något sådant :)
 

Operation Dagsverke och Hannah Montana

Idag hade vi operation dagsverke och det är ngt våran skolan är med i en gång om året och det är en insamlingsdag där vi i år sammlade in pengar till de krigsdrabbade barnen i afganistan. Jag, Elin och Natalie tog jobbet att gå runt med en pengabössa iår. Vi åkte runt i stockholm och spelade lite musik sammtidigt som vi försökte få in lite stålar till de drabbade.



Idag var jag också barnvakt igen. Det var jag igår också men vi gjorde inget speciellt då. Idag när jag hämtade Minoo så hade vi bestämt att vi skulle gå bio och så blev det. Vi gick först hem till Minoo för att lämna av lite saker och sen spelade vi lite spel och tittade lite på tv i ungefär en timme. Efter en och en halv timme ungefär så åkte vi in till Heron City och hämtade ut biljetterna till


Jag tykte att den var skitbra. Jag är mycket för den här typen av filmer även fast det är många jag känner som tycker att den är väldigt fjantig eller något sådant. Jag har min lilla egna smak och smaken passar också flickor mellan 7 och 10 års ålder.
Det här har varit min dag idag och den har varit hur bra som helst. Imorgon är det vanlig skoldag igen så nu ska jag gå och sova så att jag kommer upp imorgon. Det är ju ingen sovmorgon då :P

Träffade Farmor idag efter skolan!!! :)

Idag efter skolan så åkte jag hem till farmor :D. Det är verkligen mysigt att åka hem till henne och ta det lugnt och prata om allt möjligt. När jag kom dit hade jag köpt två vaniljbullar till oss så vi gjorde lite kaffe och sen tog vi oss en fika. Efter fikan så försökte vi hitta någon bild på min pappa när han var yngre och det var verkligen hur svårt som helst. Till slut hittade jag ett som jag fick låna med mig för att kunna ha med mig på torsdag när vi ska använda korten på No-lektionen för att se om kompiasrna kan gissa vem som hör till vem. Efter det plockade vvi fram symaskinen så att jag skulle kunna sy ihop två delar som hör till en datorväska. Min symaskin hemma SUGER verkligen så jag åker hem till farmor istället om jag behöver sy :P. Efter det var vi lite hungriga så vi gick faktiskt ut och åt, vi gick och åt Pizza, det var väldigt gott :). Sen gick vi tillbaka hem till farmor och vi satt och sydde tillsammans eller farmor sydde lite medans jag broderade lite på mitt slöjdarbete från skolan. Det var min dag efter skolan hemma hos farmor och det var verkligen jätteroligt. Jag måste faktiskt ta och ta tag mig själv och åka och hälsa på henne mer än vad jag gör nu. Det är inte lång att åka till henne så jag ser inte ngt problem och vi har ju så kul tillsammans så varför inte liksom?. Hoppas alla har haft en lika bra dag efter skolan som jag har haft :)

 

My day has been...


Men mina ben är ganska döda :P

Vem är det egentligen man blir "kär" i? Karaktären eller personen?

 Edward Cullen?

 Robert Pattinson?


Hemma hos Sol :D

Igår var jag med sol hela dagen eller rättare sagt vi var träffades när kolckan var ungefär 3 ;P.
Vi åkte in till Götgatsbacken och tittade lite i affärerna där. Sol köpte sig en jeansjacka och för mig blev det en glass
  De här glassarna är verkligen mina favoriter när det kommer till glassar. Jag är ett litet glassmonster. Vi åkte hem till Sol sen och tittade om det gick någon bra bio som vi ville se och det gjorde det. Vi åkte in till Sergel och köpte biljetter till Hehe, det var faktiskt skitbra ;). Jag och Sol är ju som vi är när vi ska gå på bio. Det förvånar mig inte om vi går och ser den igen. Efter filmen åkte vi hem till henne tittade lite på tv som sen somnade vi ;P.

Nu ska jag åka och kanske titta på Sols fotbollsmatch.
Efter det har jag ingen aning om vad jag ska hitta på men det ordnar sig nog. Funderar på att åka hem och ta en jogging tur ;)

Första Valborg utan att gå till Brasan

Varje år sen jag och Mamma flyttade hit d v s när jag var 1 år så har vi gått ner till brasan nere vid dansbanan i Årsta. Nu är jag 15 år gammal och mamma kände inte för att gå ner till brasan bara för att se en liten eld så,  vi bjöd in Lena på middag istället. Det var skönt att bara vara hemma och ta det lungt istället för att dra runt på stan. Jag, mamma och Lena åt middag och sedan tittade vi på Twilight. Det är just nu den bästa filmen som existerar för min del. Jag har kommit fram till att man fakriskt hittar små detaljer som man har missat varje gång man ser den igen. Det är det som gör en bra film enligt mig.


Just för tillfället så väntar jag på att Sol ska bli klar för att hitta på ngt. Vi ska in till stan och se om det finns något som passar en i smaken. Hoppas alla har haft en bra Valborg. 

RSS 2.0