En till dag avklarad :D

Sitter för tillfället och tittar på one tre hill och jag tycker verkligen att det fortfarande är ett bra program som jag aldrig tröttnar på. Jag funderar på att dra mig mot lollo och natt men jag vet inte riktigt än.
Idag har jag varit på APU (arbetsplats undervisning)  och jag har varit i en lägenhet i bredäng som har brunnit så den luktar super äckligt och ser förjävlig ut... ska vara där imorgon också och sen kanske torsdag fredag nästa vecka.
IMORGON BLIR DET HOFFMAESTRO OCH CHRAA PÅ GRÖNANA MED NATTA, LOLLO OCH ELIN! :D

Bild lånad från: http://www.gronalund.com/Global/Evenemang/Konserter/Hoffmaestro/poster_hoffmaestro2.png


Hatar skolan ibland...

Jag vet inte vad jag ska säga... I måndags hade jag typ fem timmar håltimme... Jag tycker att schemaläggaren för Tyresö gymnasium inte gjorde något bra jobb denna gång heller. Jag har tre timmar håltimme varje måndag och det är såå störande men det vet jag i alla fall om. Men sen var en av lärarna också sjuka i måndags så jag fick två och en halv timme hål till!!
Det här är mitt schema och det SUGER!!
Idag var jag bara med Lollo efter skolan, vi tog det chill och tittade på idol och käkade hamburgare (vegetarisk) och pommes. Var verkligen såå skönt att inte göra någonting efter en lång och trist dag i skolan.

Jag och lollo på Elins landställe, nyvakna och lagom fina ;P


Hjälp vad trött jag är!

Idag var det andra dagen på praktiken och jag är helt död! Jag känner mig typ som ett levande lik... vi har tapetserat ett rum idag med mönster och det blev helt fel och det tog hur lång tid som helst. Vi jobbade över 30 min och det hör inte till vanligheten eftersom vi brukar säga att 15.30 är våran sluttid även fast det egentligen är 16.00.
Nu är jag i alla fall hemma och jag väntar på att Lollo och Natta ska komma förbi på en kaffe :D
Imorgon så ska jag jobba några timmar på Lottas bröllop med Elin så ikväll blir det lugnt för mig och bara filmkväll tror jag men det kan ju ändras eftersom att planera fungerar inte så bra när det kommer till mina polare, de är väldigt impulsiva :P

Natta, Elin och Lollo :D


Hej på dig bloggen? är det så man ska säga?

Jag har inte bloggat på hur länge som helst men jag vet verkligen inte vad jag ska skriva... Men om jag ska försöka börja nu igen kanske så kan jag ju berätta lite om mig nu för det har ju säkert gått ett år sedan sist.
Jag heter Leona och går nu på Byggprogrammet inriktning Måleri på Tyresö Gymnasium. Jag trivs jättebra där och känner verkligen att jag valde rätt att gå en praktisk linje.
Jag älskar att gå på bio och det gör jag kanske lite för ofta men det är verkligen såå kul så det får kosta vad det kosta vill ;)
Det var ju nästan ingenting egentligen om mig mer än det jag kom på nu men men det var lite i alla fall.
Jag har säkert inte ändrats så mycket i utseendet men nu ser jag ut såhär


RSS 2.0