Malmö

Kom till Malmö igår till min underbara vän Nathalie! Hade saknat henne så sjukt mycket och känns så bra att vara här.
Hon mötte upp mig på centralstationen och vi gick och käkade middag på vapiano. Efter det så gick vi hem och drack lite vin.

Eftersom Malmö bjuder på Malmöfestivalen så var hela stan en stor fest och kommer vara det hela veckan! Så vi bestämde oss för att gå ut på stan och ta del av festen. vi gick på komiker timme på något som kallas för blå båten, eller vi satt på kajen för båten va full. Efter det gick vi till stora scenen och njöt av Nause.


när dom spelat klart tog vi ett sista glas att dricka på en restaurang och skojade med Malmös roligaste vakter. vi hade en underbar dag och sen väntade sängen.

Gekås Ullared




Nu efter två dagar på Ullared är man helt slut och fattig. Konkursen är nära men hur kul som helst har jag haft med gänget här! Ullared är billigt i viss mån. Men när många 10 och 20kr varor är nerlagda i vagnen så blir det fotas dyrare i slutet. Jag är nöjd med mina inköp och känner att jag gjort Ullared för en lång framtid.



nu väntas mat och vin med nya bekantskaper!

en underbar dag!

semester för mig har varit väldigt sen i år. Många av mina vänner har börjat jobba igen så dagarna känns som en evighet.

Idag har jag fått en present inhandlad till min Malmö resa som jag påbörjar på lördag. imorgon bär resan på semestern till Ullared där det ska shoppas galet.

Nu ska jag ta ett glas vin med min underbara vän Camilla.



RSS 2.0