Har inte bloggat på dvå dagar :S

Nu sitter jag och käkar frukost och tängte på att jag inte har bloggar på två hela dagar. Jag har verklien ingen aning om varför, jag har varit ganska trött efter skolan o så men det har aldrig varit så att jag inte har haft tid och skriva lite. Jag ber om ursäkt.
I mångads var det skolan och efter det så var det sista gången på dansen. Jag känner verkligen för att fortsätta dansa men det är såå svårt att hitta någonstans att dansa så att det inte kostae en förmögenhet. Om någon  vem något bra ställe som inte är för dyrt får ni gärna skriva. Efter dansen så gick jag hem och somnade ganska tidigt.
I Tisdags så var det ju som alltid skola först och efter skolan så gick jag hem och såg att mitt H&M- paket med kläder fanns att hämta på posten så jag sa till mamma att vi skulle gå och hämta det och det gjorde vi. När vi kom hem så provade jag kläderna och var tvungen att skicka tillbaka mer än hälften. Det var verkligen inte vad jag trodde att jag hade skickat efter men men bankkortet blev i alla fall nöjd :P


Söndag

Lämnade Enköping klockan 8 idag för att vara i god tid till kyrkan i Stockholm. Kom till kyrkan kvart över 9 och halv 10 skulle vi samlas. Var i kyrkan till klockn 11 och nu är jag konfirmationsledare Det känns superbra!
Efter det gick jag hem till Elin och vi hoppade lite på hennes studsmatta och sen begav vi oss till globen för att titta llite i butikerna. Vi köpte oss en varsin cider och lite jordgubbar och satte oss på en benk i solen utanför globen. Sen gick vi skilda vägar. Elin skulle på ngt kalas för någon släkting och jag gick hem för vi skulle få lite besök av Lena. Efter ett tag var jag tvungen att sticka  för jag och Natalie skulle gå och titta på en musikal som Mina skulle vara med i. Efter det så åkte jag hem till Marie, PG och Sixten och var där med mamma resten av kvällen. Nu sitter jag i soffan och känner mig död. Ska hoppa in i duchen och sen bums i säng.
 


+25 grader mot husväggen


Idag har jag som sagt hjälpt till med att plocka upp grenar ifrån trädgården med mamma, tvättat alla hjulen till bilen, solat och läst lite. Efter att jag hade tvättat alla hjul så satte vi min morbror i arbete genom att be honom byta till sommardäck på våran bil. När allt nästan var klart så kom min morbrors fru hem (min ingifta moster) då drack vi lite kaffe och satte oss ner och läste en varsin bok, min morbror gick och la sig en stund för han var så trött efter allt arbete. När vi hade läst ett tag så började hungern sätta in så då grillade vi lite kyckling och korv med potatis i ugn med lite sås. Det var hur gott som helst.
Nu har jag presis ätit och ska titta på Tjejligan

Sen ska vi nog gå och sova för jag och min mamma ska som sagt åka hem vid 8 imorgon för att jag ska till kyrkan vid 10. Vi känner att vi inte vill stressa det är därför vi åker i god tid. Det tar oss en timme hem. Hoppas eran dag har varit lika bra som mig. Solbrännan blir bara bättre och bättre

Ut i finvädret

Vaknade kvart över 8 idag och det kändes faktiskt hur bra som helst att komma upp i god tid för att käka lite frulle och sen komma ut i finvädret. Jag ska hjälpa min morbror ute i trädgården idag. Ska försöka och vara till lite nytta.
Idag hoppas jag på jätte jättefint väder så att man till och med ska få kunna gå runt i sina shorts.
Hoppas att ni som läser också har fint väder. Nu ropar de på mig ute i trädgården så nu måste jag kila.
Ha en superbra dag alla ni där ute!


Imorgon ska jag och mamma åka hem vid 8 för att jag ska vara i kyrkan vid 10 för at bli utsänd i världen som konfirmationsledare :).


Grillad

Nu sitter jag i soffan hemma hos några från släkten i Enköpin. Vi sitter och tittar på Grillad som är ett humor program och det är verkligen hur bra som helst. Om ni någon gång ser att det är på tv så rekomenderar jag verkligen att ni ska se det.

Idag i skolan så var det som vanligt. Men det känns sådär att gå för jag är fortfarande sjuk men jag gick ändå bara för att. Vi dansade på gymnastiken och det var verkligen hur kul som helst. Jag älskar tydligen att dansa pardans. Det var inte direkt ngt nytt för mig men man är verkligen inte van. Jag ska se till att Ove min morbror uppe i Ljusdal ska få lära mig och dansa ordentligt så jag kan följa med Rebecca en av mina kusiner ut och dansa när vi är där uppe.
Det är mitt mål i sommar, att få komma ut och dansa en gång i alla fall. Hoppas hoppas att jag klarar det.


Sjuk

                                

Skola, piano, konfa, Grey´s anatomy och fruktsallad.

SKOLAN
   

PIANO


KONFIRMATIONEN


GREY´S ANATOMY



FRUKTSALLAD


Såhär sammanfattar jag min dag och det har varit hur skön som helst. Ingen stress och det är en bra dag.
Imorgon är det lite värre. Jag har ju Nationellt Prov i matte imorgon på morgonen så nu är det dags för sängen för mig.


Sång och dans hela dagen

Idag vaknade jag och insåg snabbt att jag var på väg att bli sjuk, är det något jag verkligen inte har tid med så är det att bli sjuk igen. Jag har nationellt prov i matte på torsdag och känner verkligen inte för att vara sjuk igen på ett sådant prov. Jag kom 5 min sen till skolan för att jag var sen på morgonen, jag somnade nästan i duchen.
Dagen har varit ganska lugn och jag har varit på audition för någon låt som ska spelas som handalra om stockholms skolor. Det var ganska kul och det kändes som det gick ganska bra för mig. Om man får vara med i låten blir man uppringd i slutet av nästa vecka så vi får se vad som händer, det är ju ett Ja eller ett Nej.
                                
Efter auditionen så åkte jag och Elin tillbaka till skolan för att möta upp Natalie. Vi skulle ha haft ledigt från gymnastiken idag men jag och Elin vill gå dit och dansa lite vals innan vi skulle och dansa streetdance.
När valslektionen var slut så gick jag Elin och Natalie och solade lite, det var hur skönt som helst.
Efter det gick vi och dansade igen fast streetdance som sagt. Efter det åkte Elin med mig hem och vi gjorde pannkakor och tittade på cold case. Efter det skjutsade jag och mamma hem Elin och åkte och köpte lite mjölk, vi använde den sista för att kunna göra pannkakor. Det skulle ju vara en katastrof om man vaknar på morgonen och inte kunna dricka kaffe med mjölk.
                                             


Har chillat hela dagen.

Idag har jag verkligen gjort ingenting och det har varit hur skönt som helst.
                        

Konstig morgon ;P

Veckan har verkligen gått fort denna vecka. Det kan ju faktiskt vara så att veckan känns kort bara för att jag inte började fören i Onsadgs, hehe. Idag vaknade jag i panik när klockan var 07.40 och trodde att jag hade försovigt mig. Men sen kom jag på att det var Lördag, hehe :P. Idag hoppas jag på att få träffa Elin :). Hon kom hem från Egypten igår så jag tror att Jag, Natalie, Mina och Elin ska hitta på ngt. Men det är inte hundra än. Man måste ju vänta på att kompisarna kliver upp först och det kan ta ett tag.
Nu sitter jag och tittar på Gilmore grils :D jag älskar verkligen det programet. Det är roligt och blir aldrig tråkigt, det känns som det alltid kommer ngt nytt och det är det bästa med en bra serie pluss att man behöver inte se varje avsnitt för att förstå.

                

Ikväll ska jag hem till Lena och Jasmine och gratta Jasmine hon fyllde år i veckan så nu ska vi hem till dem och äta good mat och tårta tror jag eller något annat :). Så nu ska jag försöka att hitta ngt fint att ge till Jasmine när jag går ut :) och om du tittar på min blogg Jasmine så vill jag säga
               

Natalie är hemma :D

Äntligen har Natalie kommit tilbaka :) Sitter i skolan och har håltimme som vanligt. Lars har varit borta hela veckan och ingen vikarie. Det är sklönt med få lektioner med det känns ändå som waste of time att komma till skolan och ha håltimme första lektionen. Men men, Natalie är äntligen tilbaka och vi lever loppan i skolan :P.

VÄÄÄÄLKOMMEN HEM NATALIE!

Andra dagen i skolan och allt går åt helvete!

Jag är trött, arg och besviken. Idag när jag vaknade kändes det som om något inte riktigt var som det skulle. Jag skulle cykla med Mina idag och såg fram emot det ganska mycket faktiskt. Mina var lite sen men det var ju inget som störde mig så mycket. När vi kommer till skolan går låset till min cykel sönder och går inte att låsa längre. Jaja tänkte jag och fick låsa ihopp min cykel med Minas. Jag kommer upp  till skåpen och märker att jag inte har på mig mina nyklar så jag får låsa in mina saker i Minas skåp. Vikarie igen på Matten och No. Fick reda på resultaten för NatiolellaProven Svenska,  och ja mer om det vill jag inte säga. Efter skolan cyklade jag hem och kom på att jag inte hade stretchat efter joggingen igår så jag fick värsta mjölksyran. Så har min dag varit, hoppas ni som läser hade en bättre dag.
Nu sitter jag hemma i soffan och tar det lugnt. Ni som läste bloggen igår kommer säkert ihåg att jag berättade att om jag överlevde denna dag så skulle jag skriva och om inte så fick vi vänta och se. Jag överlevde dagen med nöd och näppe men mer var det inte. Denna dag få tumme ner från mig.
(stavningen kanske inte alltid är den bästa, hehe)

Första dagen i skolan efter lovet.

Idag började skolan igen för mig. Jag som älskar skolan så mycket var verkligen såå motiverad att kliva upp idag, hehe. När jag kom till skolan mötte jag ju alla kompisar och det var ju kul, men sen kom det vanliga. Gissa vem som hadde håltimma första lektionen.... Rätt gissat, Leona Nordblad hadde håltimme. Jag, Mina och hanna gick upp i musikkorridoren och spelade lite musik. Det sämsta dagen att ha håltimma är just Onsdag. Det är kortaste dagen med längsta lunchen så det är bara onödig håltimme. jaja, slut med allt gnäll. Dagen har varit hyfsat bra. Jag försökte göra det bästa av dagen även fast det kanske inte lät så.
Efter skolan så tog jag mig en promenad hem med Mina. Hon cycklade igår och det verkade hur skönt som hellst så nu funderar jag starkt på att börja cyckla till skolan jag med. Ska ringa och fråga nu om vi ska cycklan tillsamans imorgon. Jag gick först hem till mig och spelade igenom min pianoläxa innan min pianolektion, sen gick jag till den. Efter pianolektionen så gick jag hem till Mina och drack lite kaffe och höll henne sällskap ett tag. Vi satt i hennes soffa och tittade på Top Model och drack kaffe, hur skönt som helst. Efter att jag varit med henne gick jag hem och bytte om till Joggingkläder. Tog mig en joggingrunda på 30 min.
Nu sitter jag i min enga soffa och tittar på Room Service, jag väntar på att mitt favoritprogram Grey´s anatomy.
Efter att jag har tittat klart på Grey´s anatomy så är det direkt i säng för min del. Även fast dagen i skolan inta har varit så lång eller såå jobbig så är jag ändå lika trött som katten på bildern ser ut och vara :P
Och om jag känner såhär idag så undrar jag verkligen hur jag ska orka dagen imorgon. Lång dag, kort lunch och full av en massa olika lektioner, vissa är bättre än andra men ändå :S. Om jag lever imorgon när jag kommer hem så lovar jag att jag skriver och om inte, ja då får vi se vad som händer.
                            






Lång resa hem igen.

Igårkväll var det meningen att jag och mamma skulle åka tillbaka till Stockholm. Vi hade tänkt att åka ganska sent på kvällen så att vi skulle slippa all påsktraftik. Det slutade inte riktigt som vi hade tänkt.
Igår på dagen fick vi lite besök av några grannar vars barn med familj var på väg hem vid ungefär vid lunch. Vi fick då höra av grannarna att de inte än hade kommit på E4 och klockan var 3. De sa att det nästan inte rörde sig alls, det stog helt still. Det var alltså stopp på hela E4. Tiden vi skulle åka vid var först vid 5 men vi ändrade oss att åka klockan 7 istället för då borde trafiken ha lättat lite i alla fall, trodde vi. När klockan var 7 så var vi färdigpackade och på väg hem mot Stockholm. Det brukar ta ca 3½ timmar att ta oss hem från Ljusdal. När vi kom till ett ställe som heter Tönnebro så behövde vi gå på toaletten. När vi kör in på parkeringen och tittar upp på E4:an så ser vi bara en lång kö där bilarna kör i max 20km/h och stannar när de ser kön. Där bestämde vi oss för att åka tillbaka till Ljusdal för vi kände inte för att göra en likadan rasa som förra gången det var kaos i trafiken. Då tog det oss 13 timma att ta oss hem. Vi bestämde oss för att istället åka hem till mammas syster igen och sova ut och sen åka nästa dag så tidigt som möjligt. Men det blev inte så tidig, hehe vi åkte vid 8 och var hemma ungefär vid 12. Men meningen var att vi skulle vara i Stockholm vi 9 ungefär så att jag bara skulle vara en timme sen till skolan men det slutade med att jag istället råkade bli ledig en dag till :S.
Nu sitter jag hemma och tittar på tv. Jag är verkligen helt slut i kroppen efter träningen med min morbror igår. Även fast jag har sovit och suttit still mer än halva dagen så är jag helt slut. Jag ska försöka att packa upp min väska i alla fall så att man gör någon nytta.

RallyBrudar och Jogging

Igår kväll så tittade vi på filmen RallyBrudar och trot eller ej så tyckte jag att den var ganska bra. Det är alltid kul att titta på film men jag är lite skeptisk när det kommer till svenska filmer. Jag tycker att de kan vara ganska tråkiga. Men denna gång blev jag faktiskt överraskad. Den är värd och se tycker jag. Men det är som sagt från person till person att bestämma om den är bra eller ej.
                                            
_____________________________________________________________________________________________

Nu till dagen ;), Jag har presis varit ute och sprungit/ joggat med min morbror, det var jobbigt men det var nyttigt. Vi sprang/ joggade 5km på 35 minuter. Tiden var ungefär som igår men jag sprang hela vägen idag så jag tror att det tog mer idag :).
Jag ska faktiskt åka hem idag och det känns ju inte så jättebra. Jag kommer sakna min kusin jättemycket, hon ska åka hem tillbaka till Danmark nu så jag kommer nog inte få se henne på ett tag igen. Vi ska se till så att jag kan komma ner till henne till sommaren till hennes nya lägenhet. Jag längtar redan :).
Från en sak till en annan nu.
Skolan börjar imorgon och det är ju inte det roligaste tycker jag, men det är ju inte så lång tid kvar till sommarlovet nu. Det ska nog gå ganska fort bara man kommer igång med skolan.
Nu ska jag ta och hoppa i duschen, de runt om mig tycker inte att jag luktar så gott :P.

Jogging med kusinen

Nu har jag varit ute och sprungit med min kusin Rebecca. Vi sprang ca 5km och det kändes hur bra som hellst. Vädret var helt underbart att springa i. Det är sol, lagom varmt och en lätt vind. Det tog oss ca35 min att jogga, tiden kanske inte var så jättebra men det känns ändå som att det var en bra sak idag efter all god mat från igår.
Nu ska jag ut och hjälpa till med att tvätta och städa bilen både utvändigt och invändigt. Inte det roligaste men vad gör man inte för att hjälpa till lite när man ändå inte har så mycket annat att göra mitt ute i skogen :P.

RSS 2.0